Ágymatrac tisztítás, fertőtlenítés

Az ágymatrac rengeteg olyan élősködő élettere, amelyek miatt az allergiás és asztmatikus betegségekben szenvedők küszködhetnek. Éppen ezért fél évente-évente ajánlott az ágymatracok teljes körű tisztítása, és fertőtlenítése. Különösen a mostani időszakban.

A tiszta, és baktériummentes ágymatrac többé nem álom! 

Az ágybetét mélytisztítása kiemelten fontos az allergiás, és asztmatikus megbetegedésben szenvedőknek, hiszen a benne megtelepedő vírusok, poratkák és egyéb kórokozók csak súlyosbítják a tüneteket. Ezek a kis élőlények megtelepednek a matracunkban, éjszaka pedig belélegezzük őket. Elengedhetetlen emiatt legalább a fél évente-évente ajánlott egyszeri tisztítás-fertőtlenítés.

Mélytisztítás vegyszermentesen

Környezetbarát, száraz gőzös technológiánk az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található élősködőket. Az általunk használt gőz 110 fokos és 8 bar nyomásról indul a tisztítógépünkből, így elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át. Mélyreható erejével a leülepedett szennyeződéseket is eltávolítja a matracból, mindezt vegyszermentesen.

Előnyök

  • A száraz gőzös technológia környezetbarát, és vegyszermentesen tisztít.
  • A penészgomba, az atka, és a baktériumok 99,9%-a is eltávolítható száraz gőzzel.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • A matracot a helyszínen ki tudjuk tisztítani mindenféle szennyeződés nélkül.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.

Ágymatrac tisztítás, fertőtlenítés árak

Egyszemélyes matrac mindkét oldala, szélekkel együtt 9000 Ft/db
Kétszemélyes matrac mindkét oldal, szélekkel együtt 16.500 Ft/db

A matracok tisztítása minden esetben 107 celsius fokos szárazgőzzel történik, így egyúttal életképtelenné teszi az atkákat is.