3,5 tonna alatti kishaszonjármű flották mosása helyszínen

Autómosás környezettudatosan? Nálunk lehetséges! Helyszíni szolgáltatásunk keretein belül kiszállunk egész Pest-megye, illetve Budapest környékén, és megtisztítjuk teherautó flottádat anélkül, hogy bármilyen foltot vagy szennyeződést hagynánk magunk után. 

Az autómosás jövője

Az innovatív száraz gőz technológia segítségével megtapasztalhatod az autómosás új generációját! Csekély mennyiségű víz felhasználásával tisztítjuk meg az autó külső, és belső tereit anélkül, hogy bármilyen koszt hagynánk magunk után. A kárpit, és a szőnyeg pár perc után használatra kész, így nem kell órákat várnod a száradásig. A gőz 99,9%-ban elpusztítja a baktériumokat, és atkákat, hogy az autód újra olyan legyen, mint új korában!

Tiszta autó környezettudatosan

A 100%-ban környezetbarát autómosó, és fertőtlenítő technológia mindössze 4 liter vizet fogyaszt autónként. A hagyományos eljárások során akár 200 liter vizet is felhasználhatunk. A minimális vízhasználatnak köszönhetően nincs szükség hozzá vízelvezető rendszerre sem. Rövid időn belül tisztítjuk, és fertőtlenítjük az autókat anélkül, hogy felesleges vizet vagy egyéb szennyeződéseket hagynánk magunk után.

Előnyök

  • A száraz gőzös technológia nem hagy karcot a gépjárművön.
  • A makacsabb szennyeződések, és a baktériumok 99,9%-a eltávolítható száraz gőzzel.
  • Vegyszer nélkül dolgozunk.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Tisztítás után pár perccel már használható az autó belső tere, hiszen jóval kevesebb víz felhasználásával is elérhető a kívánt hatás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.