Csempe, padlózat tisztítás, fertőtlenítés

A pékségek, éttermi konyhák, és üzemek tisztítása nem egyszerű feladat, különösen, ha a kollégák annyira elfoglaltak, hogy nincs idejük foglalkozni napi szinten a hidegburkolatok tisztításával. Pest-megye, és Budapest teljes körzetében kiszállunk, és segítünk ragyogóvá varázsolni a kényes felületeket!

Gyors, és alapos csempe-padlózat tisztítás

A folyamatos igénybevétel, sütés, főzés mind megviseli a hidegburkolatokat, ezért fontos a rendszeresség, és a megfelelő tisztítási módszer megtalálása. Ha a csempét és a járólapot nem tisztítjuk rendszeresen, akkor egy idő után tönkre fog menni. A száraz gőz technológia segítségével a fugaközök között megtelepedő penészt is könnyedén eltávolítjuk, és fehérré varázsoljuk. 

Környezetbarát eljárás

A kíméletes technológiának köszönhetően nem csak a csempe, hanem a kemény- és a kényes fa padlók egyaránt tisztán tarthatók. Környezetbarát módszer, így csak a forró gőz erejét használjuk a baktériumok, és a vízkő eltávolítására felesleges víz felhasználása nélkül. Nincs szükség utólagos felületkezelésre sem. Bárhol képesek vagyunk a takarítást elvégezni!

Előnyök

  • A száraz gőz technológia kíméletesen tisztítja meg a hidegburkolatot, és a padlót.
  • Vegyszermentesen, a forró gőz segítségével pusztítjuk el a vírusokat, a makacsabb szennyeződéseket, és a baktériumokat a fugák között is.
  • A több évtized alatt felgyülemlett szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja.
  • Munkatársaink a takarítást követően minden esetben feltakarítanak maguk után, az esetlegesen keletkező maradványokat pedig elszállítják.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.

Csempe, padlózat tisztítás, fertőtlenítés árak

Szárazgőzös padlótisztítás 650 Ft/m2

Minden vízlepergető réteggel ellátott felületen. (fapadlók, kőpadlók,csúszásmentes padlók, gumipadlók, PVC- és laminált padlók) 

Csempe tisztítás + vízkőtelenítés 890 Ft/m2

Extra szennyezett felületek esetén felárat számolhatunk fel, melyet minden esetben a megbízóval előzetesen egyeztetünk.