Homlokzat tisztítás

A homlokzat kinézete határozza meg az adott épületről kialakult benyomásunkat. Egy idő után, ha nincsenek rendesen tisztítva, akkor a különböző környezeti behatások, és időjárási körülmények miatt az épületek elvesztik eredeti kinézetüket. A levegőben szálló por, és a törmelék pedig maradandó károkat okozhatnak a fényes felületeken. Ezen tényezők miatt elengedhetetlen a rendszeres homlokzat tisztítás.

Homlokzat tisztítás gyorsan, precízen

Gyakran a homlokzatokon nem csak a por telepszik meg, hanem algásodásból, és mohásodásból áll a szennyeződés, amelyek maradandó károkat okozhatnak az épület felszínén. A száraz gőz technológia segítségével a leghatékonyabb, és leggyorsabb megoldást kínáljuk. Pillanatok alatt visszanyeri az épület a korábbi ragyogását. A módszerrel nem csak tisztítunk, hanem fertőtlenítünk is! 

A száraz gőz ereje

Az általunk alkalmazott száraz gőz technológiával azonnal látható eredményt érünk el még a több éve nem tisztított homlokzatokon is. Nem szükséges külön tisztítási technológiát választani, mint a hagyományos homlokzat tisztításnál, ugyanis a forró gőz vegyszermentesen végzi el a munkát a felület károsítása nélkül. Sikeresen képes fellazítani azokat a szennyeződéseket is, amelyek az évtizedek során az egyes felületeken megtapadtak. 

Előnyök

  • Száraz gőz technológiával visszaállíthatjuk a homlokzat eredeti állapotát.
  • Nem teszünk kárt a fényes felületekben sem. Kíméletesen dolgozunk.
  • Vegyszermentesen, a forró gőz segítségével pusztítjuk el a vírusokat, a makacsabb szennyeződéseket, és a baktériumokat.
  • Alaposan, szennyeződés nélkül dolgozunk. 
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.
     

Homlokzat tisztítás árak

Homlokzat tisztítás 1850 Ft/m2

Fenti ár alap szennyezettség esetén értendő. Egyéb makacs szennyezettség esetén egyedi ár kerül meghatározásra.