Kerítések, lábazatok tisztítása

A kerítések-lábazatok szennyeződéseit, a lerakódott port, az esetleges graffitiket, és a szmogot egy lépésben távolítja el a száraz gőzös eljárás. Helyszíni kiszállással, Pest-megye, és Budapest teljes területén vállaljuk a kerítések, és lábazatok tisztítását!

Kerítés-lábazat tisztítás gyorsan, precízen

Az időjárási viszontagságok, és a külső emberi tényezők mind befolyásolják a kerítés, és a lábazat épségét. Ezek sokszor olyan maradandó károkat okozhatnak, amelyek már nem visszaállíthatók. A száraz gőz technológia segítségével folyamatosan szinten tarthatjuk a kerítésünk állapotát, hiszen pillanatok alatt visszanyeri eredeti megjelenését. A kormos, zsíros, olajos felületeket is kíméletesen megtisztítjuk a szennyeződésektől!

Környezetbarát eljárás

Az általunk alkalmazott száraz gőz technológia pormentes, kíméletes tisztítást végez a tisztítani kívánt felületeken. Környezetbarát, így minden mérgező és maró hatású anyagtól mentes. Fertőtlenítő hatása révén nem kell bevetni külön fertőtlenítő eszközöket. Kivételesen kíméletes, így nincs szükség utólagos felületkezelésre sem. A 110 fokos gőz képes fellazítani még a több évtizeden át lerakódott szennyeződéseket is a kerítésről, és a lábazatról.

Előnyök

  • A száraz gőz technológia kíméletesen tisztítja meg a kerítéseket, és a lábazatokat.
  • Vegyszermentesen, a forró gőz segítségével pusztítjuk el a vírusokat, a makacsabb szennyeződéseket, és a baktériumokat.
  • A több évtized alatt felgyülemlett szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja.
  • Alaposan dolgozunk, mindenféle szennyeződés nélkül.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.