Közterület tisztítás, fertőtlenítés

Pest-megye, és Budapest területén vállaljuk kültéri és nagyobb köztéri terek fertőtlenítő tisztítását. Az utóbbi évek járványügyi helyzete miatt még fokozottabb a kitettség, így jobban oda kell figyelni a fertőzésgyanús területek fertőtlenítésére is. Vegyszermentes száraz gőz technológiánk gomba- baktérium és vírusölő hatású, így kíméletesen tisztítja meg a köztereket.

Tiszta közterek, rendezett környezet

Rendszeres száraz gőzös takarítással nagyon sokat tehetünk a vírus terjedésének megelőzéséért, illetve lassításáért, továbbá a különböző lakóközösségek egészségének megóvása érdekében is elengedhetetlen. A technológiával nem csak a különböző baktériumok, és vírusok terjedése csökkenthető, hanem a környezet is tisztábbá tehető. 

Mélytisztítás vegyszermentesen

Az erős fertőtlenítőszerekkel ellátott magasnyomású mosók helyett mi száraz gőzös technológiát alkalmazunk, amely nem tesz kárt az élővilágban, és természetes módon segíti elő a közterek fertőtlenítését. A száraz gőzzel minimum 80% vízmennyiséget tudunk spórolni a hagyományos magasnyomású gépekkel szemben. Az olyan kritikus felületeket is tisztává varázsoljuk, mint a fogantyúk vagy az ülések támlái.

Előnyök

  • A száraz gőzös technológia nem tesz kárt az élővilágban.
  • Vegyszermentesen, a forró gőz segítségével pusztítjuk el a vírusokat, a makacsabb szennyeződéseket, és a baktériumokat a közterekről.
  • A kritikus területeket is 99,9%-ban vírusmentessé, és tisztává varázsoljuk a gőz segítségével.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.