Miért jó a száraz gőzös technológia? Miért ezt választottuk?

Mi is az a száraz gőz?

A tudomány álláspontja szerint a száraz gőz vagy telített gőz egy anyag légnemű állapota, amelyben nincsenek folyadékrészecskék. Mi is az általunk lágyított, vízből előállított száraz gőzzel dolgozunk.

Mit csinál a száraz gőz az egyes felületekkel?

Röviden: kitűnően tisztítja. 

Az általunk használt gőz 110 Celsius fokos és 8 bar nyomásról indul a tisztítógépünkből. A gőz sikeresen képes fellazítani azokat a szennyeződéseket, amelyek az egyes felületeken megtapadnak. 

Miért is a gőztechnológiát választottuk?

Elsősorban a környezettudatosság miatt.

A víz kimeríthető erőforrás, érdemes elkerülni a szükségtelen pazarlását. Mi is erre törekedtünk, amikor ezt az innovatív környezetbarát technológiát választottuk. A szárazgőzzel minimum 80% vízmennyiséget tudunk spórolni a hagyományos magasnyomású gépekkel szemben.

Az alacsony vízfogyasztás és a vegyszerek használatának csökkentése vagy teljes mellőzése környezetbaráttá teszi a tisztítást.

A gőzmosók részei a mai világ öko trendjének, amely a tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatások iránti növekvő igényt jellemzi.

A forró gőz tisztít és fertőtlenít, eltávolítva a baktériumokat (99,9%-át), vírusokat (99,9%-át) és gombákat (99,9%-át) minden típusú felületről.

Miért minket válasszon?

Vállalkozásunk indításakor fontos szempont volt, hogy megrendelőink kényelmi igényeit maximálisan kiszolgáljuk.

Ennek tudatában igyekeztünk minden olyan részletet kidolgozni, amely a mobilitásunkat teljessé teszi.

  • nincs szükségünk vízre, a saját lágyított vizünket használjuk.
  • nincs szükségünk áramra sem, szükség esetén saját áramfejlesztőnket használjuk.

Mindezek tudatában kijelenthetjük, hogy bárhol képesek vagyunk az általunk vállalt szolgáltatást elvégezni.

Munkatársaink a feladat elvégzését követően minden esetben feltakarítanak maguk után, az esetlegesen keletkező maradványokat minden esetben elszállítják.