Sírkő tisztítás

A sírkő tisztítása kényes téma, hiszen sokszor nehezen vesszük rá magunkat, hogy a temetőbe való látogatás során a súrolókefét is magunkkal vigyük. Az évek során felhalmozódott fekete penész, és moha olyan makacs, hogy még pár órás sikálás során sem jön le mindig. A lelki oldaláról pedig ne is beszéljünk. Segítünk, hogy méltó módon megőrizhesd szeretteid emlékét!

Sírkő tisztítás pillanatok alatt

Sajnos a sírkövek nagy része olyan anyagból készül, amely könnyen magába szívja a nedvességet. Az ilyen helyeken pedig különböző moha- és penészfélék szeretnek megtelepedni, így ideális élőhely a számukra. A száraz gőz technológia segítségével 110 fokon fertőtlenítjük, és tisztítjuk meg az akár 20-30 éves sírköveket is.

Fertőtlenítés, és tisztítás egyben

Nem mindig jut idő, vagy energia kilátogatni a temetőbe. Akár a távolság, akár az egészségügyi állapot is közbeszólhat. Ráadásul egy elhanyagolt, hosszú évek óta gondozatlanul hagyott sírkövet jóval nehezebb letakarítani. Gyakran a hagyományos otthoni eszközökkel lehetetlen.  Az általunk használt forró gőz sikeresen képes fellazítani azokat a szennyeződéseket, amelyek az egyes felületeken megtapadnak. 

Előnyök

  • Száraz gőz technológiával visszaállítjuk a sírkő eredeti állapotát.
  • Vegyszermentesen, a forró gőz segítségével pusztítjuk el a vírusokat, a makacsabb szennyeződéseket, és a baktériumokat.
  • Alaposan, szennyeződés nélkül dolgozunk. 
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.

Sírkő tisztítás árak

1-es síremlék max 210x100 cm 12.000 Ft
2-es síremlék  max 210x200 cm 19.500 Ft