Térkő mosás, tisztítás

A hónapokig tartó szél, fagy és az állandó időjárási viszontagságok megviselik a teraszburkolatot/térköveket. Napsütéses időben egyre inkább megmutatkoznak, láthatóvá válnak a zavaró szennyeződések, amelyeket gyakran csak nagyon nehézkes takarítással lehet eltávolítani.

A ragyogó térkő többé nem álom!

Csapatunk segít, hogy a teraszod újra a legszebb fényében tündököljön. Nincs többé penészes garázsbeálló vagy foltos térkő! A moha, az alga, a zuzmó és más gombák gyakran alakulnak ki, ha a terasz ki van téve a nedvességnek. Ezt nem egyszerű eltávolítani. Száraz gőzös mosónk vegyszermentesen, 100%-ban környezetbarát módszerrel távolítja el a makacs szennyeződéseket a burkolatokról, és fertőtleníti azokat. 

Tiszta térkő, rendezett környezet

A kerttulajdonosok pontosan tudják, hogy a teraszburkolat rendszeres karbantartást igényel, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Míg a rutinszerű sikálás segít tisztán tartani a terasz felületét a szennyeződések többségétől, más, makacsabb szennyeződések és foltok az idő múlásával elkezdenek felhalmozódni. Száraz gőzzel pillanatok alatt tisztává varázsoljuk a teraszt, így kerted is olyanná válhat, mint új korában!

Előnyök

  • A száraz gőzös technológia nem teszi tönkre a térkő burkolatot, ellenben a vízsugaras társaival.
  • A makacsabb szennyeződések, és a baktériumok 99,9%-a eltávolítható száraz gőzzel.
  • Vegyszer nélkül dolgozunk.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Térkő tisztítás után nem fog minden állni a vízben, hiszen jóval kevesebb víz felhasználásával is elérhető a kívánt hatás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.

Térkő mosás, tisztítás árak

1-50 m2 800 Ft/m2
50-100 m2 700 Ft/m2
100 m2 felett 550 Ft/m2

Ezek az árak tájékoztató jellegűek, és enyhe szennyezettség esetén érvényesek.
Különösen durva szennyezettség, ragasztó, vakolat, beton, olaj, zsír foltok eltávolítását az ár nem tartalmazza. Egyedi "folteltávolítás" árat személyes megtekintés után tudunk adni.