Üvegfelületek, kirakatok tisztítása

A kirakatok, és az üvegfelületek tisztán tartása különösen fontos, ha egy üzlethelyiségről vagy egy étteremről beszélünk. Egy piszkos, elhanyagolt felület rossz benyomást kelthet a járókelőkben. Viszont a ragyogóan tiszta felületek becsábítják az arra járókat, és jó színben tüntetheti fel a boltodat. Mi segítünk abban, hogy legkényesebb felületek is tiszták maradjanak!

Tiszta üvegfelületek pillanatok alatt!

Legyen szó egy irodai üvegfal megtisztításáról vagy egy üzlethelyiség kirakatáról, mi vállaljuk a külső-belső tisztítását akár rendszeres jelleggel. Számunkra nem okoz gondot a magasabban elhelyezkedő felületek megtisztítása sem, mivel a száraz gőz technológia segítségével a legkényesebb felületeket is pillanatok alatt tisztává varázsoljuk. 

Fertőtlenítés, és tisztítás egyben

A forgalom, az időjárás, vagy a helyi építkezések mind összekoszolhatják az üvegfelületeket, amely nem túl vonzó látvány, ha egy üzlethelyiség vagy egy iroda ablakáról van szó. A száraz gőz technológia segítségével minimális víz felhasználásával, 110 fokon foltmentesre tisztítjuk, és lefertőtlenítjük a makacs felületeket is akár heti rendszerességgel.

Előnyök

  • A száraz gőzös technológia nem karcolja össze az üveg felületeket.
  • Vegyszermentesen, a forró gőz segítségével pusztítjuk el a vírusokat, a makacsabb szennyeződéseket, és a baktériumokat az ablakról.
  • Foltmentesen, alaposan dolgozunk. Nem hagyunk magunk után felesleges szennyeződést.
  • Környezettudatosabb megoldás, nincs felesleges vízpazarlás.
  • Nincs szükség áramra vagy vízre- mi mindent biztosítunk, és teljesen mobilisak vagyunk.